Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Droguri de peste jumătate de milion de euro, descoperite în bagajul unei turiste, pe Aeroportul din Otopeni

Your browser doesn't support HTML5 video.

Captură de droguri pe Aeroportul Otopeni. Poliţiştii au găsit în bagajele unei femei care venea din Australia, peste 3 kilograme de cocaină. Suspecta este acum în custodia autorităţilor.

Australianca a ajuns joi dimineața pe Aeroportul din Otopeni. Venea din Portugalia cu o cursă de pe aeroportul din Lisabona.

Autoritățile din România aveau informații că asupra ei ar putea fi găsite cantități de droguri, așa că, în momentul în care avionul în care se afla a ajuns pe aeroport, au cercetat-o pe femeie. Au găsit în bagajul ei de cală pachete care, în total, aveau 3,2 kilograme de cocaină.

Dacă stăm să ne gândim cât costă pe piața neagră, trecem de o jumătate de milion de euro. E destul de ușor pentru autorități să depisteze drogurile, fie că vorbim de un bagaj de mână sau de unul de cală, pentru că acestea sunt scanate de reprezentanții aeroportului, înainte să ajungă în avione. Există și câini care pot depista substanțele interzise.

Citește și
Nedim Yasar
Interlop împușcat mortal chiar în ziua în care lansase o carte despre lumea traficanților de droguri

Nu este prima dată când cetățenii străini încearcă să aducă droguri în țara noastră. S-a întâmplat și anul trecut, în luna noiembrie, când o femeie și un băiat de 19 ani din Brazilia au aterizat la București, având asupra lor 1,5 kilograme de cocaină.

Aceștia înghițiseră 43 de capsule pline cu cocaină, metodă foarte periculoasă folosită de traficanții de droguri. În ancheta de joi, procurorii DIICOT vor face în continuare cercetări. Femeia a fost dusă la DIICOT pentru audieri.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult