Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Drama celor 4 surori lovite pe trotuar. ”A zis că cea mai bună soluție e să-l taie”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Drama celor 4 surori lovite pe trotuar de un şofer din Oradea nu s-a sfârșit. Trei dintre ele sunt în stare gravă la spital.

Operaţia de reatașare a gambei fetei de 12 ani a eșuat, ba chiar medicii sunt nevoiți să-i amputeze întregul picior accidentat. Șoferul care a dat peste ele este cercetat în libertate.

Maşina care le-a spulberat pe cele 4 surori, în fața sediului poliţiei rutiere din Oradea, i-a secţionat uneia dintre ele gamba. Dusă la Timişoara cu elicopterul, medicii au încercat să-i refacă piciorul fetei de 12 ani, însă din păcate operaţia a eşuat.

Fratele victimelor: ”A zis că cea mai bună soluţie e să i-l taie, să-l amputeze. Pur şi simplu i-a fost tăiat piciorul, cu jeanta de la maşină. Starea lor e cam gravă, sunt critice, toate trei sunt la reanimare."

Un centru de protezare din Oradea s-a oferit să o ajute pe fetiţă cu prima proteză.

Citește și
bebelus spital
Supraviețuirea miraculoasă a unui bebeluș, după ce a fost smuls din pântecul mamei

Jaco du Plessis, directorul unui centru de protezare din Oradea: ”Din experienţa din ultimii 20 de ani, astfel de copii, astfel de situaţii, cu proteza bună, se remediază foarte bine, destul de repede, şi activităţile pe care le-a făcut înainte de amputare va reuşi să facă şi după amputare, cu proteză. Şi părinţii nu trebuie să piardă speranţa, trebuie să fie încurajaţi.

Şi noi, în momentul în care reuşim să facem legătura cu ei, după vreo 6 săptămâni de astăzi, putem să începem cu procesul de protezare şi, în vreo două luni, trei luni de zile, ar trebui să facă primii paşi."

Şoferul de 20 de ani care le-a lovit pe cele 4 surori aflate pe trotuar este cercetat în libertate pentru vătămare corporală din culpă.

Ioana Lascău, Poliția Rutieră Bihor: "Poliţiştii Biroului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier."

Surorile aflate în spital mai au un frăţior în comă, lovit şi el de o maşină anul trecut.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult