Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Două trenuri s-au ciocnit în Vrancea. Primele imagini de la locul accidentului. GALERIE FOTO

Două trenuri de marfă care transportau cereale s-au ciocnit, joi, în Vrancea, iar unul dintre vagoane a deraiat.  

"Prin apel 112 a fost sesizat faptul că , în zona Dumbrăveni a avut loc o coliziune între două trenuri de marfă ce transportau cereale. Conform apelului, în urma coliziunii a deraiat un vagon ce transporta cereale. La fața locului intervin polițiștii de la transporturi feroviare Focșani și I.S.U. Vrancea", a transmis  Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Conform primelor informații, au deraiat locomotiva unuia dintre trenuri și patru vagoane.

Coliziunea a avut loc în zona km.181 magistrala CF 500, pe ruta Gugesti-Sihlea.

Deocamdată nu sunt raportate victime, iar circulația feroviară este blocată pe ambele fire.

CFR: circulaţia trenurilor deviată pe raza regionalei Galaţi

Traficul feroviar este întrerupt pe intervalul de staţii Gugeşti - Sihlea, din cauza unui incident feroviar în care au fost implicate două trenuri private de marfă, a anunţat joi dimineaţa Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

"Locomotiva trenului privat de marfă, care aparţine operatorului TimRail Cargo s-a defectat, iar mecanicul nu a mai putut controla garnitura, care a patinat şi a intrat într-un alt trenul privat de marfă, al companiei DB Cargo, care aştepta la sector. În urma impactului, locomotiva şi primul vagon, din compunerea trenului de marfă al companiei DB, au deraiat", se arată în comunicatul companiei feroviare remis AGERPRES.

CFR informează că pentru asigurarea continuităţii traficului, toate trenurile de călători, care urmau să tranziteze această zona, vor circula deviat pe ruta Mărăşeşti - Tecuci - Barboşi - Făurei - Buzău şi retur. Această măsură va fi menţinută până la repunerea pe şină a locomotivei şi a vagonului deraiat, inclusiv retragerea garniturii de marfă din zona respectivă.

Reprezentanţii SRCF Galaţi vor asigura suportul tehnic necesar operatorilor privaţi pentru intervenţia la faţa locului, astfel încât zona afectată să fie eliberată şi redeschisă traficului în condiţii de siguranţă.

CFR SA adresează scuzele necesare călătorilor şi îi asigură că personalul feroviar va luat toate măsurile operative necesare pentru redeschiderea liniei în cel mai scurt timp.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult