Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pățania unor tinere din Ploiești care s-au îndrăgostit de același bărbat. Coșmarul trăit când au aflat cine era, de fapt

Your browser doesn't support HTML5 video.

Două tinere din Prahova au trăit șase ani un coșmar, după ce s-au îndrăgostit de un individ care nu voia decât să le exploateze.

Împreună cu partenera lui, o fostă prostituată, individul le-a obligat să întrețină relații sexuale cu diverși clienți și le lua toți banii.

Polițiștii au făcut percheziții la domiciliul suspecților. Potrivit anchetatorilor, partidele de sex contra cost aveau loc în apartamente închiriate, în diverse localități din țară.

Ca să nu fie prinși, proxeneții nu-și dădeau datele personale, ci aveau colaboratori, care făceau rezervarea pe numele lor. Și aceștia sunt vizați de anchetă. Polițiștii au descins la adresele lor din Ploiești, Craiova și Boldești-Scăeni.

Procurorii spun că afacerea ilegală a început în 2018 - când suspectul principal, care are acum 36 de ani, le-a fermecat pe cele două victime și le-a convins să-i slujească interesele. Iubita lui - o femeie de 25 de ani, descrisă drept cu experiență în materie de prostituție- l-ar fi ajutat, spun polițiștii.

Citește și
arestat
Doi proxeneţi recidivişti, arestați. Obligau prin violenţă mai multe fete să se prostitueze în România, Germania şi Elveția

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult