Modifica setarile cookie
Toate categoriile

La un pas de tragedie. Doi munictori s-au intoxicat cu vapori de diluant în timp ce curăţau un turn de apă

Doi muncitori care curăţau turnul de apă din localitatea Decebal, judeţul Satu Mare, s-au intoxicat cu diluant.    

Victimele sunt conştiente şi primesc oxigen, urmând să fie scoase din bazin cu ajutorul pompierilor şi predaţi echipajelor medicale.

Unul dintre cei doi muncitori a fost cel care a sunat la numărul de urgenţe 112.

”Astăzi, la ora 11:07, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Someş al judeţului Satu Mare a fost alertat să intervină la o persoană de sex masculin aflată la o înălţime de aproximativ 25 m, care în urma unei întreţineri la turnul de apă, din localitatea Decebal, s-a intoxicat cu vapori de diluant. La faţa locului s-au deplasat forţele militare cu o autoscară şi un echipaj medical din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Satu Mare. Apelul la SNUAU 112 a fost realizat de către colegul care însoţea persoana în cauză”, transmite ISU Satu Mare.

Ulterior, pompierii au anunţat că şi cea de-a doua persoană este intoxicată cu vapori de diluant.

Citește și
autospeciala isu, masina pompieri, rasturnata,
O autospecială ISU s-a răsturnat în drum spre un accident rutier

”Sunt 2 victime surprinse în stare conştientă, li se administrează oxigen şi se desfăşoară acţiuni în vederea scoaterii din bazin”, precizează ISU Satu Mare.

În sprijinul echipajelor prezente a mai fost trimisa o autospecială de prima intervenţie şi comandă şi o autospecială cu modul de descarcerare. Cele două persoane vor fi predate echipajelor medicale, după ce vor fi scoase din turnul de apă.

La locul intervenţiei s-a deplasat şi comanda ISU.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult