Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Două persoane au fost reținute când ridicau un colet cu droguri primit din Spania, în București. VIDEO

Două persoane bănuite de trafic de droguri au fost prinse în flagrant miercuri în timp ce ridicau un colet expediat din Spania.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate din București, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T, i-au prins pe cei doi în timp ce ar fi încercat să introducă în România „droguri de risc” provenite din Castellón.

„În interiorul coletului s-ar fi aflat o cantitate semnificativă de fragmente vegetale, de culoare verde-oliv, cu aspect și miros specific de cannabis. Ulterior, fragmentele vegetale au fost ridicate și sigilate, fiind predate Laboratorului Central de Analiză și Profil a Drogurilor din cadrul D.C.C.O., în urma constatării tehnico-științifice rezultând faptul că în cele 10,88 kilograme s-a pus în evidență THC, substanță psihotropă interzisă”, potrivit autorităților.

„În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală a dispus reținerea celor doi bărbați pentru 24 de ore, fiind introduși în centrele de reținere și arestare preventivă ale Serviciului Independent de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București”, se mai arată în comunicat.

Citește și
droguri Tulcea
Cinci persoane, reținute după ce au vândut peste 9 kilograme de droguri provenite dintr-o cultură proprie

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult