Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Două mașini au ajuns pe trotuar și au doborât un copac, după ce s-au izbit violent, în Baia Mare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Două soferiţe au ajuns cu maşinile pe trotuar. Autoturismele s-au izbit violent, marți, pe o şosea intens circulată din Baia Mare şi au ieşit de pe carosabil.

Cele două femei şi un băieţel de patru ani au avut nevoie de ajutorul medicilor. Din fericire, în acele clipe, prin zonă nu treceau pietoni.

Accidentul a avut loc pe o stradă aglomerată, în apropiere de sediul Politiei din Baia Mare. Primele date arătă că o șoferița de 41 de ani nu s-ar fi asigurat în momentul în care a schimbat banda de mers și a intrat în coliziune cu o altă mașină, condusă de o tânăra de 26 de ani.

În urma impactului, cele două autoturisme au ajuns pe trotuar și au pus la pămânț un copac de pe marginea drumului.

"Eu eram în bucătărie și am auzit o bușitură și atunci am văzut pe geam două mașini. Au luat două femei și o fetiță, cu două ambulanțe", a spus o localnică.

Citește și
accident tren
O mașină în care se aflau și doi copii a fost lovită de tren

Ionela Cozma, purtător de cuvânț IPJ Maramureș: "În urmă accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătoarelor auto, precum și a unui copil de 4 ani, pasager în unul dintre autoturisme".

Traficul rutier în zona a fost blocat preț de aproximativ o oră.

Ionela Cozma, purtător de cuvânț IPJ Maramureș: "Conducătoarele auto au fost testate cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în ambele cazuri".

Polițișții au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult