Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Două dintre cele cinci persoane rănite în explozia unei rulote în Maramureș au fost transferate într-un spital din Capitală

Your browser doesn't support HTML5 video.

Două dintre cele cinci persoane care au fost rănite în explozia rulotei din Botiza, județul Maramureș, au fost transferate de la Spitalul Județean din Baia Mare într-un spital din București.  

Ei au fost aduși cu un avion al Ministerului Apărării pentru a primi îngrijiri într-o secție specială pentru cazurile foarte grave. Vorbim despre proprietara afacerii, o tânără de 26 de ani, care are căile respiratorii afectate, și unul dintre clienți, un bărbat de 38 de ani, care are arsuri pe mai mult de 40% din corp. Ceilalți doi adulți, proprietarul afacerii și clientul de 28 de ani, care își ținea fetița de trei ani în brațe când s-a întâmplat nenorocirea, au rămas internați la Spitalul Județean din Baia Mare. Copila este în continuare la Spitalul grigore Alexandrescu din Capitală. În tot acest timp, anchetatorii continuă cercetările, pentru a stabili dacă instalația de gaz folosită în rulotă avea toate autorizații necesare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult