Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Două minore din Brăila ar fi fost violate pe un câmp din Brăila. 4 suspecți reținuți

Două adolescente în vârstă de 16 şi, respectiv, 17 ani au reclamat că ar fi fost violate noaptea trecută de trei tineri, pe un câmp aflat la circa 10 kilometri de municipiul Brăila.

Conform acesteia, cele două minore s-au prezentat la sediul Poliţiei municipiului Brăila, joi, la ora 4:00, şi au reclamat faptul că au fost violate pe câmp de trei tineri necunoscuţi, scrie Agerpres

Se pare că minorele l-ar fi cunoscut pe unul dintre agresori pe o reţea de socializare. Fetele au mers la o întâlnire cu tinerii, în municipiul Brăila, şi ar fi urcat apoi de bună voie în maşina acestora, fiind duse în zona localităţii Chiscani.

Minorele au declarat că cei trei tineri au întreţinut cu ele raporturi sexuale, împotriva voinţei lor.

"IPJ Brăila a declanşat o anchetă în acest caz şi avem un cerc de suspecţi", a menţionat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Citește și
Dan Johnson
Un politician american s-a sinucis, după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală

Poliţia a reţinut, joi seara, patru bărbaţi în cazul celor două minore violate, miercuri, pe un câmp din apropiere de localitatea brăileană Stăncuţa, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila, Laura Dan.

"Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale i-au identificat pe patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 37 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de viol. Faţă de aceştia a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind încarceraţi în Centrul de reţinere şi arestare preventivă al IPJ Brăila. Urmează ca în cursul zilei de mâine să fie prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă", a declarat Laura Dan.

Fetele au reclamat că au fost violate de trei indivizi, dar poliţiştii au constatat, în urma cercetărilor, că este vorba despre patru bărbaţi, unul din municipiul Brăila şi trei din localitatea Lanurile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult