Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dosar penal pentru o bătrână de 71 de ani din Gorj care nu a respectat carantina

Your browser doesn't support HTML5 video.

O bătrână din judeţul Gorj s-a ales cu dosar penal pentru că a plecat de acasă deși trebuia să stea în carantină.

Fiica și nepoata ei au fost diagnosticate cu COVID 19, dar femeia a vrut neapărat să ajungă în Târgu Jiu. Vecinii au alertat autoritățile, iar fugară nu s-a mai întors acasă, ci a fost dusă direct la spital. Unde așteaptă rezultatul testelor pentru a afla dacă a fost la rândul ei infectată.

Localnic: ”Oricum nu putea s-o ţină nimeni, a venit şi poliţia şi nu au ce face. Au venit şi cei de la dispensar – degeaba - degeaba, n-au ce-i face, oricum pleca”.

În vârstă de 71 de ani, femeia s-a urcat în microbuz la scurt timp după ce autorităţile i-au transmis că trebuie să stea în casă.

Vecin: ”Era la poartă, cu o jumătate de oră înainte i-a spus asistenta ca să nu plece şi ea a plecat imediat – nu a interesat-o să stea acasă – vă daţi seama că n-a interesat-o”.

Citește și
vicepremierul italian Matteo Salvini
Salvini: Pandemia nu mai reprezintă o urgență. Difuzarea bilanțurilor este un ”terorism cotidian”

Localnică: ”La microbuz toată lumea s-a speriat, oricare, eu spun că şi dacă trecea peste stradă îmi era frică. Sunt în vârstă şi nu vreau să se întâmple ceva”.

Până la urmă, primarul comunei a fost cel care a cerut sprijinul poliţiştilor, mai ales că ştia că femeia mai provocase scandaluri împreună cu fiica sa.

Dumitru Modrea – primar comuna Turcinești: ”Eu personal am sunat la 112 să vină şi să intervină clar, să-i se fixeze un diagnostic pentru că e păcat că tot timpul să deranjeze comună şi multe instituţii, să ne spună când una când cealaltă, una afirma un lucru, cealaltă alt lucru. Acum am înţeles că e la spital”.

Bătrâna s-a ales cu dosar penal.

Miruna Prejbeanu – purtător de cuvânt IPJ Gorj: ”Se afla într-un mijloc de transport în comun. În cauză poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor”.

Mâine, cel mai târziu, femeia ar urma să afle şi rezultatele testelor COVID-19. În caz că s-a infectat, va rămâne internată în spital, sub supraveghere medicală.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult