Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi tineri au încercat să evadeze din arestul Poliției Maramureș prin geamul de la baie

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doi tineri din Maramureș, cercetați pentru tentativă de viol și furt calificat, și duși în arest preventiv, au vrut să evadeze pe geamul de la baie.

Au reușit să scoată gratiile, însă, în final, au avut ghinion. Culmea e că anul trecut, alți doi ucrainieni au reușit să fugă din arest pe aceeași fereastră.

Este a doua tentativă de evadare în ultimele luni, de această dată însă eșuată. Cei doi tineri, unul de 24 de ani din Fălticeni, arestat preventiv pentru furt și un altul de 18 ani din Vișeu de Sus, arestat pentru tâlhărie și tentativă de viol au decis să își încerce împreună norocul.

Au încercat să disloce geamul termopan de la toaleta din cameră și au scos și gratiile. Ghinionul lor a fost că un agent i-a surprins exact când credeau că au cale liberă să se strecoare afară. Astfel, evadarea nu a rămas decât la nivel de tentativă.

După această ispravă, toți suspecții arestați preventiv au fost transferați până când o firmă va încerca din nou să fixexe mult mai bine geamul și gratiile.

Citește și
Căutări de amploare în Maramureș. Un bărbat de 64 de ani a dispărut de mai bine de 48 de ore
Căutări de amploare în Maramureș. Un bărbat de 64 de ani a dispărut de mai bine de 48 de ore

În toamna anului trecut, doi suspecți din Ucraina, închiși pentru trafic de migranți, au reușit să fugă în miez de noapte pe aceeași fereastra a băii. Abia după câteva ore de căutări au fost prinși.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult