Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi oameni și un cal au scăpat ca prin minune cu viață după ce căruța lor a fost spulberată de o mașină, în Bistrița Năsăud

Your browser doesn't support HTML5 video.

O căruță cu doi oameni a fost spulberată luni seară de o mașină, pe un drum din localitatea bistrițeană Monariu.

 

Căruțașul consumase alcool și nu s-a asigurat înainte de a intra pe un drum național. Mai mult, nu purta vestă reflectorizantă, iar de pe vehicul lipseau luminile de semnalizare.

Ca prin minune, bărbații au scăpat cu viață. Iar calul înhămat la căruță a rupt chingile și a scăpat și el teafăr.

Accidentul s-a petrecut după lăsarea întunericului. Cei doi bărbați aflați în căruță au intrat pe un drum județean, fără se se asigure.

O mașină care venea din spate i-a lovit în plin și a spulberat atelajul din scânduri. Ca prin minune, cei doi bărbați, aruncați din căruță în urma impactului, au scăpat cu viață.

Citește și
Doi oameni au murit după ce un șofer beat a spulberat căruța în care se aflau
Doi oameni au murit după ce un șofer beat a spulberat căruța în care se aflau

Șoferul mașinii: ”Nu avea triunghi, nu avea nimic, nu l-am văzut deloc de unde a ieșit, nu-mi dau seama, nu l-am văzut la un metru, când am frânat am intrat direct în el”.

Localnică: ”Domnul cu căruța voia să meargă acasă aici în jos și domnul cu mașina venea din sus și în spatele meu am auzit buff și atâta tot”.

 

Căruțașul era băut

 

Căruțașul, care s-a ales cu un traumatism cranian, dar și cu alte leziuni, a rămas inconștient câteva minute. Și-a revenit până la sosirea echipajului SMURD, care i-a acordat îngrijiri medicale și l-a dus la Urgențe. Celălalt a scăpat fără nicio zgârietură.

”Pasager căruță: Ne-a lovit din spate. Reporter: Aveați lumini? Pasager căruță: Nu. La bubuitură eu am sărit și nu m-am lovit, ăsta e lovit la cap”.

Localnic: ”Căruțașul era lovit, avea urme de sânge pe gură, spunea că îl doare gâtul”.

Crina Sârb, purtător de cuvânt IPJ Bistrița Năsăud: ”Au fost implicate o autoutilitară, condusă de un bărbat de 33 de ani, din Monariu și un atelaj hipo, condus de un bărbat de 56 de ani, din aceeași localitate. Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,48 mg/l în cazul căruțașului și negativ în cazul conducătorului auto”.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult