Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi oameni au murit, după ce au căzut cu maşina într-un lac din Suceava

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie într-o localitate din județul Suceava. Un bărbat și nepoata sa au murit înecați, după ce mașina în care se aflau a plonjat într-o acumulare de apă, adâncă de peste 8 metri, de la marginea drumului.

Geamul de la șofer era spart, semn că victimele au încercat să se salveze. Atenție, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional!

Accidentul mortal s-a petrecut marți după-amiază, pe raza localității Liteni, din județul Suceava. În mașina era două persoane, un bărbat de 75 de ani și nepoata acestuia, de 20 de ani. Într-o curbă, pe un drum comunal aflat în reparații, șoferul a pierdut controlul volanului. Mașina a derapat și a zburat într-un lac de acumulare, adânc de 8 metri. Martori la accident, soferii aflați în mașinile din spate, au oprit și au sunat la 112. În acest timp, mașina a dispărut sub apă. Pompierii militari, ajutați de un scafandru, au încercat să scoată victimele însă , pentru că adîncimea era prea mare, au secat lacul. După o oră, au reușit să extragă trupurile din apă. Politiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

 

Citește și
accident
Un bărbat a scăpat cu viață după ce a căzut sub un tramvai, pe Podul Grant, din Capitală

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult