Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi muncitori, răniţi după ce o grindă metalică a căzut peste ei

Doi muncitori au fost răniţi într-un accident de muncă produs într-un parc industrial din apropiere de Ploieşti. Unul dintre bărbaţi este în stare gravă, după ce a fost prins sub o grindă metalică grea de câteva tone.

Un muncitor în vârstă de 22 de ani şi altul în vârstă de 29 de ani au fost răniţi, joi după-amiază, după ce o grindă metalică, grea de câteva tone, a căzut peste ei în timp ce lucrau în incinta unui parc industrial din localitatea Ariceştii Rahtivani, la câţiva kilometri de Ploieşti, scrie news.ro

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că unul dintre muncitori, cel în vârstă de 22 de ani, este în stare gravă, el având traumatisme la mâini şi în zona abdomenului. Celălalt muncitor a fost rănit la un picior.

Echipajele ISU au intervenit în zonă, însă colegii celor doi bărbaţi au reuşit să îi scoată pe aceştia de sub grinda metalică înainte de sosirea echipajelor. Ambii bărbaţi au fost transportaţi la spital.

Poliţia şi Inspectoratul Teritorial de Muncă au deschis anchete în acest caz.

Citește și
accident
O maimuţă, singurul pasager scăpat nevătămat dintr-un accident cu șase victime

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că cercetările, care se desfăşoară sub coordonarea unui procuror, au în vedere infracţiuni de neluare a măsurilor de sănătate şi securitate în muncă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult