Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi indivizi s-au urcat pe capota unei maşini în mers și au îndreptat un pistol către trecători, în Teleorman | VIDEO

Doi jandarmi din Teleorman au observat o maşină care circula prin Turnu Măgurele şi pe plafonul căreia erau urcaţi doi bărbaţi, unul având o armă, pe care o îndrepta către trecători.

Potrivit Jandarmeriei Române, doi jandarmi aflaţi în timpul liber, soţ şi soţie, de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Teleorman au observat, marţi, în jurul orei 19.00, un autovehicul care circula prin municipiul Turnu Măgurele, iar pe plafon erau urcaţi doi bărbaţi, unul dintre ei având o armă de tip airsoft, pe care o îndrepta către cetăţeni.

Jandarmii au cerut sprijin şi i-au urmărit pe cei din maşină, însă aceştia au încercat să fugă, fiind însă prinşi de poliţişti în scurt timp, relatează News.ro.

„Având în vedere pericolul în care se aflau ceilalţi participanţi la trafic, colegii noştri au luat decizia de a nu-i pierde din raza vizuală, au apelat numărul unic de urgenţă 112 pentru a solicita sprijin şi totodată au transmis detalii despre zona unde se deplasează. Când şi-au dat seama că sunt urmăriţi de colegii noştri, cei doi bărbaţi au fugit, dar au fost găsiţi în scurt timp de poliţişti şi conduşi la secţie, în vederea sancţionării conform prevederilor legale în vigoare”, a transmis sursa citată.

Citește și
smiley și gina
Imagini virale cu Smiley și Gina Pistol. Gestul făcut de cântăreț a făcut furori pe internet | VIDEO
Reacția IPJ Teleorman

IPJ Teleorman precizează, miercuri, că arma cu care un bărbat urcat pe plafonul unui autoturism în mers pe o stradă din Turnu Măgurele ameninţa trecătorii era de jucărie. "Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, referitoare la doi bărbaţi aflaţi pe plafonul unui autoturism, în mers, la Turnu Măgurele, Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman este abilitat să comunice următoarele: în ziua de 28 mai a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat din municipiul Turnu Măgurele cu privire la faptul că un autoturism se deplasează prin oraş având un bărbat pe plafon. În scurt timp, poliţiştii au reuşit să identifice şi să scoată din trafic autoturismul, fiind identificaţi cei doi bărbaţi, ocupanţi ai acestuia, totodată stabilindu-se faptul că arma găsită asupra lor era de fapt de jucărie", informează IPJ Teleorman, scrie Agerpres. Conform sursei citate, cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional pentru că au pus în pericol siguranţa participanţilor la trafic, inclusiv pe a lor, şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice prin strigăte şi larmă şi ameninţări cu acte de violenţă, valoarea sancţiunilor fiind de 5.500 de lei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult