Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi indivizi au jefuit o sală de jocuri din Deva și au amenințat casiera cu un cuțit. Isprava a fost surprinsă de camere

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doi indivizi au dat o spargere la o sală de jocuri din Deva și au amenințat-o pe casieră cu un cuțit. Apoi au fugit cu toți banii, dar după numai două zile, mascații le-au bătut la ușă.

Isprava celor doi a fost surprinsă și de camerele de supraveghere. În imagini se vede cum unul dintre bărbați intră în sală purtând o glugă pe cap, special ca să nu fie recunoscut, și poartă mănuși. Ține un cuțit în mână și merge glonț spre angajata care se află la tejghea. Speriată, femeia scoate toții banii din sertar și îi dă individului. Acesta ia în grabă 8.700 de lei și iese afară. Acolo îl aștepta complicele său care, în tot acest timp, a supravegheat locul, să fie siguri că nu îi întrerupe nimeni. Cei doi bărbați au dispărut din zonă, dar polițiștii le-au dat de urmă. Suspecții au 29 și 33 de ani și sunt din Sibiu. Procurorii vor cere arestarea lor preventivă, pentru tâlhărie calificată, respectiv complicitate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult