Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi deţinuţi, din America, au evadat din închisoare după ce au săpat într-un perete cu o periuţă de dinţi

Doi deţinuţi au evadat dintr-o închisoare din localitatea Newport News, din statul american Virginia, după ce au săpat o gaură într-un perete cu o periuţă de dinţi modificată, au anunţat marţi autorităţile din oraş.

Însă deţinuţii au respirat doar preţ de nouă ore aerul libertăţii, fiind arestaţi într-un local IHOP, franciză specializată în clătite, a explicat Biroul Şerifului local într-un comunicat, conform EFE. 

Potrivit comunicatului, cei doi bărbaţi, care se aflau în închisoare de anul trecut pentru infracţiuni minore, au profitat de unele defecte structurale ale clădirii pentru a săpa tunelul.

Autorităţile nu au oferit detalii despre tipul acestor defecte structurale, întrucât, spun ei, acestea au mai fost observate şi în alte locuri din închisoare şi acum trebuie să securizeze structura. O echipă de ingineri specializaţi în urbanism lucrează deja la modalităţi de rezolvare, a spus Biroul Şerifului.

"Sunt recunoscător cetăţenilor care i-au văzut pe Garza şi Nemo (deţinuţii) la IHOP şi au notificat autorităţile", a declarat şeriful localităţii Newport News, Gabe Morgan.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult