Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi bătrâni, păcăliți de pușcăriași să le dea 100.000 de lei. Ce le-au spus la telefon

Your browser doesn't support HTML5 video.

Criza provocată de pandemia de Covid-19 face victime şi nu doar de ordin medical. Doi vârstnici au pierdut 100.000 de lei după ce o grupare de escroci i-ar fi păcălit să dea bani pentru salvarea unor pretinse rude aflate în suferinţă.

Polițiștii bucureșteni investighează o grupare formată din opt indivizi. Trei dintre ei sunt deținuți, aflați Penitenciarul Rahova, spun surse apropiate de anchetă. Ei ar fi pus mâna pe telefoane mobile și ar fi început să sune diferite victime, cărora le spuneau că sunt medici și că au nevoie mare de bani pentru a cumpăra aparatură medicală, necesară salvării unor apropiați.

 

Aceștia au reușit să păcălească doi vârstnici, de la care un alt intermediar a reușit să obțină aproape 100.000 de lei. Până la urmă gruparea a fost anihilată. Polițiștii încearcă să se dumirească și de existența altor posibile victime, pentru că spun surse apropiate de anchetă, numărul celor abordați prin această metodă se apropie de 50 de persoane.

Așadar, fiți cu mare băgare de seamă când primiți un astfel de telefon. Întrebați-vă dacă aceste informații sutn cele reale, verificați-le printre rude și apropiați și, mai ales, la autoritățile medicale. Și trebuie să știți că un medic nu vă va suna niciodată la telefon să vă ceară bani pentru a cumpăra aparatură medicală.

Citește și
Rahova
Scene de violență extremă în Rahova. Un bărbat a fost bătut crunt, după ce a lovit o femeie

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult