Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi bărbați din Prahova, surprinși în timp ce goleau rezervorul unui TIR. VIDEO

Doi bărbați din Prahova au fost surprinși în timp ce sustrăgeau motorină din rezervorul unui TIR parcat în spatele unui depozit, situat în Parcul Industrial Ploiești.

 

Cei doi s-au ales cu dosar penal după ce au fost surprinși de polițiști în timp ce goleau rezervorul unui autotren cu ajutorul unui furtun din cauciuc, scrie Observatorul Prahovean.

Oamenii legii au observat în apropierea TIR-ul staționat o mașină, lângă care se afla un recipient din plastic de 20 de litri. În urma verificărilor, aceștia au constatat că în canistră se afla motorină.

Polițiștii au descoperit alte patru recipiente goale care urmau să fie umplute cu combustibil.

Citește și
TIR
Șofer arestat în Peru, după ce a mers cu TIR-ul într-o zonă inclusă în patrimoniul UNESCO

”În data de 01.02.2018, în jurul orelor 23.55 o patrulă din cadrul I.J.J. Prahova fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza localității Ploiești, pe drumul ce face legătura între DN1 și Parcul Industrial Ploiești, în spatele depozitului Kaufland, a observat staționat un autotren marca Mercedes Benz, lângă care se aflau două persoane de sex bărbătesc, care sustrăgeau produs petrolier din rezervorul acestuia cu ajutorul unui furtun din cauciuc... Jandarmii au întocmit act de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, conf. art. 229 din Codul Penal, care a fost înaintat organelor competente pentru continuarea cercetărilor,” se arată în comunicatul poliției, citat de Observatorul Prahovean.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult