Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi bărbați din Mureș au scăpat cu viață după ce o mașină s-a izbit de căruța în care se aflau. Șoferului i s-a făcut rău

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doi bărbați din Mureș au trecut râzând pe lângă moarte, după ce o mașină a intrat în căruța în care se aflau. Cei doi au scăpat cu viață, dar calul înhămat la atelaj n-a supraviețuit.

Șoferul de 52 de ani a spus că i s-a făcut rău și nu a mai putut controla autoturismul.

Atenție, imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

Șoferul mașinii: „Mi s-a făcut rău, nu am văzut nimic.” Șoferul a pierdut apoi controlul mașinii și a lovit o căruță în care se aflau doi bărbați. Oamenii - care se îndreptau spre o moară, în localitatea Band - au apucat să sară din atelaj și s-au ales cu răni ușoare. Calul n-a avut scăpare însă. Localnic: „Au căzut amândoi din căruță în față și el a împins până aici. Șoferul e fratele meu, am zis „ce ai pățit, măi?” A zis că a amețit la volan, nu a observat.” Localnic: „Băieții au fost la mine, i-am zis să ducă la moară saci și nenorocirea a venit. I-a omorât calul la omul... putea să moară și om." Localnic: „Un zgomot am auzit, calul era acolo unde e acum. Căruțașul s-a lovit un pic." Cei doi bărbați din căruță au fost transportați la spital, pentru îngrijiri. Șoferul a scăpat teafăr. El a fost testat de polițiști și nu consumase alcool.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult