Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi bărbați au fost găsiți carbonizați, în Bacău. Cei doi au băut și nu au simțit când casa a luat foc

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie într-o comună din județul Bacău. Doi bărbați au fost gășiți carbonizati, miercuri dimineață, într-o casă distrusă de flăcări.

Pompierii spun că un scurtcircuit ar fi declanșat incendiul, iar polițiștii au demarat și ei o anchetă pentru a lămuri împrejurările în care au murit cei doi.

Alarma a fost dată de un vecin care a sunat la 112, când a văzut că locuința vecinilor e cuprinsă de flăcări. În final, proprietarul, în vârstă de 63 de ani, și un prieten au fost găsit fără viață, printre dărâmături.

- „Se mai putea întra în casă?” - „Nu erau deja carbonizați. M-am dus, m-am uitat se vedea unul mort jos, dar celălalt nu se vedea.”

Cei doi s-au cinstit bine marți seara, spun cunoscuții lor, și apoi ar fi adormit.

Citește și
Pompierii stingeau un incendiu în Argeș, anunțați că un alt foc a izbucnit în apropiere, pus intenționat. Ce s-a întâmplat
Pompierii care stingeau un incendiu în Argeș, anunțați că un alt foc a fost pus intenționat, în apropiere. Ce s-a întâmplat

Aneta Călin, mama uneia dintre victime: “Dormeau acolo în bucătăria aia. S-a culcat acolo ce au făcut ei nu știu”.

Constantin Călin, fratele uneia dintre victime: “Fratele meu dormea într-o bucătărie și s-a dus și ăsta. Ce s-a întâmplat și de la ce au luat foc nu știu”.

Pompierii au salvat, cu mari eforturi, casele învecinate.

Andrei Grecu – ISU Bacău: “În interior s-au găsit din nefericire trupurile carbonizate a doi bărbați de 63 și 64 de ani. În urmă cercetărilor s-a constatat că cel mai probabil incendiul s-a produs în urma unui scurtcircuit electric”.

Polițiștii au deschis și ei un dosar penal de cercetare pentru moarte suspectă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult