Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doctorița de la Spitalul Fetești care a fost bătută de un pacient se teme să revină la serviciu

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doctorița de la Spitalul Fetești care a fost bătută de un pacient recalcitrant săptămâna trecută se teme să revină la serviciu.

Femeia de 32 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul din Constanța cu fractură de piramidă nazală. Spune că la unitatea sanitară din Fetești incidentul s-ar putea repeta oricând. Bărbatul care a lovit-o este cercetat de procurori.

Emilia Costandache are 32 de ani şi este medic la Camera de Urgență a spitalului din Fetești. Doctorița este speriată pentru că a fost agresată fizic și verbal de pacienţi. Săptămâna trecută femeia a fost snopită în bătaie, de un pacient, sub privirile neputincioase ale colegilor din camera de urgență a spitalului.

Emilia Costandache, medic: ,,Din ce îmi aduc aminte au fost în jur de trei pumni încasați în nas, doi în gură știu că am căzut pe jos sau am fost dărâmată nu îmi amitesc toate aspectele. Erau trei persoane de sex masculin deasupra mea”. Pacientul venise la spital cu o fractură la picior și s-a supărat în momentul în care doctorița i-a spus că spitalul nu poate efectua radiografii în acel moment. Bărbatul de 30 de ani era însoțit de 4 membrii ai familiei, care nu aveau voie să intre în spital.

Emilia Costandache, medic: ,,Erau trei bărbați și o femeie iar după momentul agresiunii a mai apărut lângă mine încă o persoană, un bărbat care încerca să facă un soi de înțelegere cu mine”.

Citește și
sanador
Un medic a fost condamnat la închisoare cu suspendare, după decesul unei paciente. Familia victimei va primi 350.000 de euro

După agresiune doctorița a fost adusă la spitalul din Constanța unde a stat internată 10 zile. Femeia s-a externat vineri și în scurt timp trebuie să se întoarcă la serviciu. Familia ei se teme că incidente de genul acesta se pot repeta.

Andrei Costandache, soț: ,,În acel spital acesta nu este un caz singular. Cadrele medicale, medici asistente, brancardieri toți sunt supuși unor riscuri toți sunt în alertă când văd pacienţi recalcitranţi care vin la urgenţe ei trebuie să facă şi pacientul bine și să facă pe paznicul în același timp”.

Vasile Cânel, prim Procuror Parchetul Tribunalului Ialomița: ,,S-a dispus măsura controlului judiciar față de autor pentru 60 de zile și urmează ca până la terminarea acestei perioade vom trimite dosarul la instanță pentru tragerea la răspundere penală”.

Bărbatul este acuzat de amenințare, loviri și alte violențe asupra unui cadru medical, dar și de infracțiunea de tulburare a ordinii și liniștii publice.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult