Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dispariție stranie a unui marinar pe Dunăre, la Galați

Your browser doesn't support HTML5 video.

E alertă pe Dunăre, la Galaţi, după dispariţia stranie a unui marinar în vârstă de 58 de ani.

Bărbatul, originar din judeţul Brăila, lucra pe o macara plutitoare şi, duminică seara, colegii au sunat la 112 şi au anunţat că a ieşit din cabină şi nu s-a mai întors. Chiar şi după lăsarea întunericului au avut loc căutări, la care au participat Poliţia de Frontieră şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Colegii marinarului le-au povestit poliţiştilor că, la pauza de masă, s-au adunat toţi în bucătărie. La un moment dat, bărbatul de 58 de ani a ieşit să arunce nişte resturi de pește şi nu s-a mai întors.

Poliţiştii au găsit pe puntea navei un fes şi o pereche de papuci. Deocamdată, iau în calcul ipoteza unui accident în urma căruia bărbatul ar fi căzut în Dunăre. Ţinând cont că apa fluviului are, în aceste zile, aproximativ patru grade Celsius, şansele lui de supravieţuire ar fi minime, în cazul unui astfel de scenariu.

Căutările cu şalupele Poliţiei de Frontieră continuă, dar, deocamdată, nu au apărut alte indicii legate de dispariţia bărbatului.

Citește și
inecat Olt
Un bărbat a insistat să înoate în Olt, spunând că apa nu e rece. Ce a urmat

Marinarul de 58 de ani lucrează la o firmă care operează în portul Galaţi. Duminică se afla pe o macara plutitoare, alături de colegii lui.

Bărbatul de 58 de ani lucra la bordul unei macarale plutitoare. La un moment dat a dispărut de pe navă. Colegii lui sunt siguri că a alunecat şi a căzut de pe navă, dar, până în acest moment, trupul nu i-a fost găsit, aşa că în continuare se fac căutări pe Dunăre.

Căutările s-au oprit dumincă seara, târziu, după ce se întunecase deja şi au fost reluate luni. Deocamdată fără rezultat. Poliţiştii au descoperit pe punte fesul marinarului şi o pereche de papuci, dar spun că, deocamdată, nu iau în calcul ipoteza unui act suicidal.

O anchetă se desfăşoară şi la firma la care era angajat bărbatul. Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă au făcut propriile investigaţii, dar nu au înregistrat, deocamdată, cazul drept un accident de muncă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult