Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dispariția misterioasă a unei fetițe de 13 ani a pus autoritățile din Bistrița pe jar. A fost găsită după două zile în pădure

Your browser doesn't support HTML5 video.

O copilă în vârstă de 13 ani din județul Bistrița-Năsăud a dispărut de acasă în condiții misterioase, și a fost căutată două zile de zeci de voluntari și polițiști.

În urmă cu puțin timp, copila a fost găsită într-o pădure, tremurând de frig și atât de speriată, încât nimeni nu a putut sta, deocamdată, de vorbă cu ea. A fost dusă într-un centru social, unde va fi ajutată să-și revină, iar ancheta urmează să stabilească exact ce s-a întâmplat.

Localnicii cred că ar fi fost bătută de mama ei

Dispariția fetei a fost anunțată dumincă și, imediat, s-au mobilizat localnici, voluntari, jandarmi și pompieri. Au luat la periat întreaga comună Târlișua, dar și dealurile și pădurile din împrejurimi.

Vecin: „Ieri am văzut pe aici de poliție, pompieri... O căutau pe fetiță”.

Ioan Rusu, localnic: „Duminică a dispărut fetița și ne-am mobilizat, parcă a intrat în pământ. La ei, familia e mai... Ar fi bătut-o mama și fetița s-ar fi speriat”.

Citește și
Pasari
12 specii de păsări au dispărut din România. Alte 40 sunt pe cale de dispariție

Marți, polițiștii au discutat din nou cu mama fetei, cea care avea grija de ea după separarea părinților.

Mama fetei dispărute: „Eu am avut grija cât am putut. Orice părinte mai bate”.

Și tatăl copilei a participat la căutări.

Tatăl fetei dispărute: „Ultima dată am văzut-o vineri, de Bobotează”.

În urmă cu puțin timp, copila a fost găsită în desișul unei păduri, de către câțiva dintre vecinii care o căutau. Tremura de frig și era foarte speriată, iar cei care au găsit-o nu au putut vorbi cu ea. În sprijinul fetei a fost chemată o ambulanță pentru evaluarea medicală. Autoritățile au transmis apoi că adolescenta va fi preluată de către consilieri și va fi dusă într-un centru social.

A fost deschisă o anchetă și se cercetează și dacă fata a fost victima violenței domestice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult