Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Directorul regional din Lugansk: “200 de ruși, uciși într-un atac cu rachete”. Cum arată zona atacată. GALERIE FOTO

Serghei Gaidai, guvernatorul din Lugansk, susține că 200 de parașutiști ruși ar fi fost uciși într-un atac ce a avut loc asupra bazei lor din orașul Kadiivka, estul Ucrainei.

Imaginile distribuite de Gaidai, pe Facebook, par să arate rămășițele deteriorate ale unui hotel care fusese folosit ca bază de soldații ruși în Kadiivka, conform Daily Mail.

Gaidai a transmis pe Twitter că: „Forțele armate ale Ucrainei au lovit crenelurile din Kadiiva ocupată, aproximativ 200 de parașutiști ruși au fost uciși”.

Forțele ruse controlează teritoriul de-a lungul coastelor Ucrainei Mării Negre și Mării Azov, în timp ce conflictul s-a transformat într-un război de uzură în regiunea de est Donbas, care cuprinde provinciile Donețk și Luhansk.

La primele ore ale zilei de vineri s-au auzit explozii în orașul Nikolaiev, un câmp de luptă cheie. Guvernatorul regional Vitaliy Kim, a transmis că două sate din apropiere au fost bombardate, dar că nu au fost raportate victime.

Armata ucraineană a declarat că forțele sale au respins atacurile rusești asupra orașelor Bakhmut și Soledar din regiunea Donețk de est și au lovit depozitele de muniții și personalul inamic din regiunea de sud Herson.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult