Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Directoare din Satu Mare, acuzată că a îmbrâncit și înjurat un copil de 10 ani

Your browser doesn't support HTML5 video.

E anchetă într-o școală din localitatea Călinești Oaș, județul Satu Mare. Directoarea e acuzată de părinții unui copil în vârstă de 10 ani că l-ar fi îmbrâncit şi înjurat şi chiar i-ar fi rupt tricoul copilului, în incident.

Inspectoratul Școlar cercetează cele întâmplate, mai ales că femeia a mai avut probleme în urmă cu 5 ani.

Directoarea școlii gimnaziale din Călinești Oaș este acuzată că l-ar fi lovit pe elevul de 10 ani, după ce băiatul ar fi avut un conflict cu fetița femeii.

În replică, directoarea şcolii nu recunoaște agresiunea şi spune doar că elevul a devenit agitat după ce a fost luat la întrebări și s-ar fi aruncat la pământ, iar ea ea doar l-a prins de tricou pentru a nu se lovi.

Femeia a mai fost implicată într-un incident neobişnuit, în urmă cu 5 ani, pe când era director adjunct al şcolii.

Atunci aceasta a fost acuzată că a scos în curtea școlii mai multe eleve pentru a verifica dacă au sau nu lenjerie intimă, asta după ce femeia de serviciu a găsit un astfel de obiect în baia școlii. Inspectoratul a verificat întâmplarea, şi după o vreme, femeia a fost promovată în funcție.

În cursul săptămânii viitoare, inspectorii urmează să discute cu toate părțile implicate și să decidă dacă se impun anumite măsuri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult