Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Din autobuze și tramvaie, cu picioarele direct în bălți sau mocirla din București

Your browser doesn't support HTML5 video.

În Bucureşti, zăpada le-a dat mari bătăi de cap oamenilor, fie că erau la volan, fie pe trotuar.

Şoferii au circulat cu greu pe străzile secundare pline de gheaţă, iar pietonii au fost nevoiţi să facă salturi peste băltoace sau să aştepte tramvaiele în staţii înzăpezite.

În Bucureşti, a început să ningă abundent încă de sâmbătă noapte, exact cum au anunţat meteorologii. În timp ce stratul de zăpadă creştea văzând cu ochii, activitatea firmelor de deszăpezire era destul de timidă, după cum au observat şoferii.

Șofer: "Nu s-a dat cu nimic. La Dragonul Roşu e şoseaua albă, au fost şi nişte accidente acolo."

Dimineaţa, Capitala arăta mai degrabă ca un sat cu drumuri pline de mocirlă. Oamenii n-au fost deloc mulţumiţi de felul în care a fost curăţat oraşul, când au coborât din autobuze în bălți adânci sau au aşteptat tramvaiul pe peroane înzăpezite.

Citește și
Ninsoare Bucuresti
Codul de ninsoare, prelungit de ANM. Lista județelor afectate de zăpadă și viscol

În aceste condiţii s-a circulat în Bucureşti, străzile sunt acoperite de zăpadă amestecată cu apă. Probabil drumarii s-au gândit să facă economie la motorină, gândind că oricum ninsoarea se va transforma în ploaie şi zăpada se va topi singură.

În timp ce oamenii ţopăiau pe podețe improvizate pe la trecerile de pietoni, cei plătiţi să cureţe staţiile şi trotuarele se plimbau cu lopeţile în spate.

Locurile necurăţate corespunzător au fost observate şi de un echipaj de la poliţia locală. Agenţii au făcut şi o fotografie pe care, cel mai probabil, cei responsabili o vor primi alături de o amendă. Pe străzile secundare situaţia era şi mai grea: gheaţa măsura câţiva centimetri.

Primăriile nu văd nimic deosebit în peisajul de pe străzi, iar în raportul lor scrie că traficul se desfăşoară în condiţii normale de iarnă şi promit că vor fi curăţate în curând şi străzile secundare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult