Modifica setarile cookie
Toate categoriile

DIICOT: Un lider interlop din Timişoara a ordonat uciderea unui jurnalist, iritat de mai multe articole

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un lider al lumii interlope din Timișoara este acuzat că a ordonat asasinarea unui jurnalist.

Voia să se răzbune pentru articolele publicate de acesta, spun procurorii de la Crimă Organizată. Individul și-a trimis inclusiv oamenii în recunoaștere în zona în care stă bărbatul.

Liderul grupării interlope, Lucian Boncu, a fost arestat prima dată anul trecut, într-un dosar de droguri de mare risc, mai precis cocaină. De-a lungul timpului însă, gruparea a fost implicată și în reglări de conturi sau șantaj. Aceste infracțiuni au fost relatate de o serie de articole ale jurnalistului.

Pe Boncu l-ar fi înfuriat, însă, cele mai recente, publicate la începutul lui octombrie, anul trecut. La o zi după apariția informațiilor și-a chemat câțiva apropiați la un restaurant de lângă Timișoara.

 

Interlopii ar fi primit informaţii de la un poliţist

 

Acolo a încercat să îl determine pe unul dintre ei să îl împuște pe jurnalist, drept răzbunare. I-a dat inclusiv un pistol, calibrul 7,65 mm, fabricat în Turcia. După această întâlnire, indivizii au mers și în recunoaștere la adresa jurnalistului. S-au retras însă, când au crezut că sunt filați.

Potrivit DIICOT, interlopii au fost ajutați de un polițist, care i-a atenționat că sunt anchetați. Deocamdată, Lucian Boncu este în arest la domiciliu.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult