Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dezastrul provocat de un șofer beat în Constanța. Avea 2,04 mg/l alcool pur în sânge

Your browser doesn't support HTML5 video.

Zece mașini șifonate într-o singură tură prin oraș. Performanța deloc de invidiat îi aparține unui bărbat din Suceava.

Aflat în Constanța, omul a urcat la volan băut și fără permis și a făcut prăpăd pe un bulevard. Mai mult, le-a dat emoții și polițiștilor, care nu l-au găsit din prima.

Scenele au fost filmate dintr-un vehicul aflat în spatele celui condus de individ. După ce a lovit mai multe autoturisme, bărbatul de 48 de ani din Suceava şi-a văzut de drum.

La un moment dat, a ajuns la o intersecţie cu o şosea intens circulată. Mai mulți conducători au început să claxoneze - probabil pentru a le atrage atenția tuturor celor din trafic.

Puși în gardă, polițiștii au descoperit, inițial, doar mașina. Aveau să-l identifice rapid pe proprietar, care a fost dus imediat la spital. Probele biologice au arătat că avea 2,04 mg/l alcool pur în sânge.

Citește și
politie
Un şofer fără permis din Constanța a lovit 10 maşini parcate. Bărbatului i s-ar fi făcut rău la volan

Andreea Iliescu, purtătoarea de cuvânt a IPJ Constanța: "În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit un dosar de ceretare penală.”

Bărbatul va fi cercetat sub control judiciar. Decizia Judecătoriei Constanţeste definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore..

Instanța respins propunerea de arestare preventivă a unui șoferului. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult