Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dezastrul provocat de o șoferiță de 20 de ani în Dâmbovița. Cinci oameni au fost răniți

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cinci oameni, printre care doi copii de 3, respectiv 11 ani, au fost răniți după ce mașinile în care se aflau s-au izbit violent pe o șosea în Dâmbovița.

Primele date arată că vinovată ar fi una dintre șoferițe, în vârstă de 20 de ani, care a ajuns pe celălalt sens de mers și a lovit autoturismul care circulă regulamentar.

Accidentul violent a avut loc pe şoseaua care leagă oraşul Târgovişte de Găești, pe o porţiune de drum drept. Maşina lovită în plin era condusă de o femeie de 30 de ani, însoţită de fetiţa ei în vârstă de 3 ani.

În autoturismul care a ajuns pe contrasens erau patru persoane, printre care un copil de 11 ani. La volan era o tânără de 20 de ani. După ce a izbit maşina care circulă regulamentar, vehiculul a fost aruncat într-un stâlp de electricitate. În urma impactului, pasagerul aflat pe scaunul din dreapta a rămas blocat în caroserie. Tânărul a fost operat şi a rămas în grijă medicilor.

La spital au ajuns şi ambele şoferiţe, dar şi cei doi copii din maşinile implicate în accident.

Citește și
Accident SUA
Accident șocant în SUA. Un șofer a intrat cu mașina într-un camion cu lemne

Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească exact din ce cauză s-a produs acest accident.

Ana Maria Liță, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: "Din primele cercetări, se pare că accidentul s-ar fi produs pe fondul nerespectării unei distanţe corespunzătoare în mers."

Poliţiştii le-au audiat pe cele două conducătoare auto şi continuă anchetă în acest caz.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult