Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dezastru pe bulevardele din București. Două accidente rutiere s-au soldat cu trei răniți

Your browser doesn't support HTML5 video.

Două accidente au avut loc, miercuri seara, în Bucureşti, pe două bulevarde intens circulate. Ca de obicei, fiecare șofer susţine că celălalt este de vină.

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, printre care și un minor. Traficul a fost restricţionat pe durata cercetărilor la faţa locului.

Primul impact a avut loc pe Şoseaua Olteniţei din Capitală. Se pare că un tânăr şofer, începător, a vrut să facă un viraj la stânga, şi a lovit o maşină pe care a proiectat-o în stâlpii antip-arcare de pe trotuar. Însă potrivit şoferului, femeia care conducea celălalt vehicul ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului.

Șofer: „Pe șina de tramvai eram, m-am asigurat, am vazut ca nu vine nimeni, mai erau două mașini în fața mea, care trecuseră. Şi la un moment dat când sa trec și eu m-am trezit cu doamna în mine. Și ea a trecut pe roșu, eu aveam prioritate”.

Femeia are însă altă variantă și susține că vinovat pentru producerea accidentului ar fi tânarul, care nu a acordat prioritate.

Șoferiță: „Eu aveam verde, el venea de aici, voia să facă stânga. Nu mai contează, pentru că e și tatăl lui care spune altceva, el nefiind la fața locului. Deci n-am trecut pe roșu, dar sunt camere și se va demonstra”.

Șoferii au fost verificați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost zero. Ambii au scăpat teferi, deși mașinile au fost serios avariate. O persoană a avut nevoie totuși de asistență medicală.

Pasagerul uneia dintre mașini, un minor în vârstă de 15 ani, fiul femeii care conducea, a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital. Potrivit șoferiței, acesta a fost rănit de airbagul care s-a declanșat în urma imapactului puternic dintre cele două mașini.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

La puțin timp, pe Bulevardul Decebal s-a petrecut alt accident, soldat cu două victime. Conducătorii vehiculelor, o femeie în vârstă de 21 de ani și un bărbat de 32 de ani, au fost transportați la spital.

Potrivit martorilor, femeia a virat stânga fără să se asigure și ar fi tăiat calea unui autoturism care circula regulamentar.

Martor: „El a prins verde, a trecut intersecția, și când a ajuns în interesecție, fata a vrut să faca stânga de pe banda cealaltă”.

Cei doi șoferi au fost supuși probei cu etilotestul și nu consumaseră băuturi alcoolice.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult