Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Localnicii unui sat din Prahova sunt izolaţi din cauza alunecărilor de teren

Your browser doesn't support HTML5 video.

Plouă cu necazuri într-o localitate din Prahova, unde apele au rupt drumuri, au surpat maluri şi au luat podete.

Peste 250 de oameni din satul Bătrâni sunt în acest moment izolaţi, după ce ploile au reactivat alunecările de teren din zonă.

Cei mai mulţi localnici au vârste înaintate şi nu pot ajunge nici măcar să-şi cumpere o pâine. Comisia pentru Situaţii de Urgenţă Prahova încearcă să găsească soluţii pentru aceşti oameni, însă refacerea drumului va dura.

Plouă necontenit de câteva zile, la Bătrâni, în Prahova, iar micul pârâu care traversează localitatea, secat de regulă vara, a devenit acum un torent învolburat. Azi noapte viitura a măturat totul în cale. La lumina zilei, oamenii au putuit constata prăpădul Drumul ce desparte satele Bătrâni şi Poiana Mare a dispărut pe o porţiune de 50 de metri. A rămas o potecă nesigură pentru cei ce se încumeta să treacă, dar şi aceasta se poate prăbuşi în orice moment. Din păcate, o rezolvare rapidă nu există. Şi nici vremea nu pare să ţină cu oamenii. Sunt anunţate iar ploi torenţiale în zonă. În Prahova, după ploaia de azi noapte, au mai fost inundate gospodarii şi străzi din Ploieşti, Măneciu şi Sinaia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult