Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dezastru în mai multe zone din țară după furtuni. Imaginile surprinse de o cameră

Your browser doesn't support HTML5 video.

Furtunile puternice au făcut ravagii în mai multe zone din țară. La Timișoara, au smuls copaci și acoperișuri, în timp ce la Ungheni, în Mureș, au dărâmat mai multe garaje peste mașini.

Martorii îngroziți spun că totul s-a petrecut foarte repede, sub ochii lor. O cameră de supraveghere a surprins dezastrul provocat de vijelii.

Într-un cartier din Ungheni, o furtună puternică de nisip a întunecat totul, iar vântul a luat pe sus garajele în care erau parcate 12 maşini.

Câteva maşini au rămas blocate sub schelele dărâmate.

Martor: ”A venit dintr-o dată, nici nu m-am aşteptat, în cinci minute tot a fost zburat pe aici. Garajele au fost luate. Putea să fie copii, a zburat, putea să omoare pe cineva. Noroc că nu au fost copii. De obicei se stă acolo, dacă vine ploaia." O furtună puternică a smuls şi acoperişul unităţii de jandarmi din Sângeorgiu de Mureş, iar la Sovata un copac a căzut peste reţeaua de energie electrică.

Vijelia s-a abătut şi pe Valea Dâmboviţei. O ploaie torenţială, cu grindină, a căzut peste culturile localnicilor.

Citește și
furtuna timisoara
Furtună violentă în Timișoara. Acoperișurile au căzut peste mașini

Şirul fenomenelor extreme a început sâmbătă seara, în zona de vest, cu Timişoara. Aici, mai multe acoperişuri au fost smulse şi aruncate pe stradă, peste maşini şi trotuare. În unele curţi, apa aproape că a intrat în case.

Vremea se va menţine instabilă şi în perioada următoare, spun meteorologii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult