Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperirea unor medici, după ce un bebeluș de 5 luni a ajuns în stare gravă la spital

Your browser doesn't support HTML5 video.

Schimbare de situaţie în cazul unui bebeluş de cinci luni din Botoşani, care a fost transferat de urgenţă la Spitalul de pediatrie din Iaşi.

Iniţial, mama copilei a spus că fetiţei i s-a făcut rău din senin şi că bănuieşte că s-ar fi înecat cu lapte. Însă investigaţiile medicilor au scos la iveală altceva. Doctorii spun că pruncul are un hematom grav la cap, deci e posibil să fi fost lovit sau să fi căzut din pat.

Doctorii de la Iaşi şi-au dat seama că ceva nu este în regulă atunci când au văzut că bebeluşul face convulsii. După spusele mamei, micuţa ar fi făcut o pneumonie de aspiraţie după ce s-ar fi înecat cu lapte.

Medicii au cerut să vadă şi rezultatele unui examen computer-tomograf. Atunci şi-au dat seama că fetiţa de cinci luni are în hematom intracranian şi trebuie să fie operată de urgenţă. Intervenţia a avut loc la Spitalul de Neurochirgie, însă prognosticul rămâne unul foarte rezervat.

Bebeluşul se afla în comă profundă şi doar o minune l-ar mai putea salva.

Citește și
fetita moarta
O fetiță de 5 ani a murit, după ce medicul a refuzat să o consulte. Motivul invocat

Medicii spun că vor anunţa şi poliţia pentru că ar fi vorba de o traumă craniană despre care părinţii nu au spus nimic. Rămâne de văzut dacă în acest caz se va deschide şi o anchetă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult