Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperire şocantă făcută de poliție în casa unui belgian stabilit în România

O cultură de canabis a fost descoperită de poliţişti.

Descoperirea a avut loc în timpul unei percheziţii efectuate în localitatea argeşeană Brăduleţ, la locuinţa unui cetăţean belgian, bărbatul fiind cercetat pentru deţinere de droguri de risc, a anunţat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Percheziţia a fost efectuată de poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea procurorilor DIICOT, acţiunea fiind sprijinită de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş, transmite Agerpres.

„În urma percheziţiei la locuinţa bărbatului, un cetăţean belgian de 57 de ani, au fost descoperite plante de canabis, fragmente de substanţă vegetală şi seminţe. Din cercetări a reieşit că, în cursul anului 2019, acesta ar fi cultivat, în curtea casei sale, plante de canabis", se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, după finalizarea percheziţiei, suspectul a fost condus la sediul Serviciului Teritorial Piteşti al DIICOT pentru audieri.

Citește și
canabis
Patru bărbaţi reţinuţi, după ce au înfiinţat culturi de canabis. Unde ajungeau drogurile

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult