Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperire neșteptată a polițiștilor în roata de rezervă a unei mașini Dacia Logan. Ce au găsit după un control | FOTO&VIDEO

O femeie a încercat să intre ilegal în Republica Moldova cu sute de seringi şi flacoane cu botox ascunse sub haină și în roata de rezervă a mașinii.

Femeia, în vârstă de 53 de ani, care nu este rezident al Republicii Moldova, s-a prezentat la intrarea în această ţară în postul vamal Tudora, situat pe frontiera cu Ucraina. Ea conducea un autoturism Dacia Logan.

„Funcţionarii vamali în comun cu poliţiştii de frontieră au supus controlului de rigoare mijlocul de transport şi au depistat în roata de rezervă şi în salonul mijlocului de transport, tăinuite produse cosmetologice. În momentul când s-a decis ridicarea produselor şi documentarea cazului, persoana a încercat să ascundă produsele sub haină, motiv pentru care echipa de control a dispus suplimentar efectuarea controlului corporal”, se arată într-un comunicat dat publicităţii sâmbătă de autorităţile vamale din Republica Moldova.

În maşina condusă de femeie şi asupra acesteia poliţiştii de frontieră moldoveni şi vameşii au găsit 372 seringi şi recipiente botox, ascunse şi nedeclarate controlului vamal.

Citește și
contrabanda tigari
Peste 4.000 de pachete de ţigări de contrabandă, descoperite pe Aeroportul Otopeni cu ajutorul câinelui Ebasa

Produsele au fost ridicate, iar investigaţiile în acest caz continuă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult