Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperire macabră. Cadavrul unei femei a fost găsit într-o geantă de voiaj, în apropiere de un mare festival de muzică

Cadavrul unei femei în vârstă de 37 de ani a fost găsit într-o geantă de voiaj abandonată în apropiere de parcul Golden Gate din San Francisco, în apropierea unui festival de muzică.  

Trupul neînsuflețit al lui Kelly Koike a fost găsit în jurul orei 19:00. Geanta în care se afla cadavrul a fost găsită de o persoană care își plimba câinele.

Descoperirea macabră a fost făcută duminică dimineața, în apropiere de locul unde s-a desfășurat concertul Outside Lands, care a durat trei zile și care a avut loc în weekend. Nu se știe dacă Kelly a participat la concert.

Autoritățile locale au calificat drept suspecte circumstanțele în care a murit femeia. Poliția nu a dezvăluit momentan cauza decesului și nu a identificat nici o persoană suspectă în acest caz.

Kelly Koike a absolvit liceul Castro Valley în 2004 și și-a urmat pasiunea de a găti, urmând cursurile unei școli culinare din San Francisco. Mama ei a mărturisit că fiica ei s-a luptat cu mai multe boli mintale și că s-a confruntat cu momente dificile în ultimii ani.

Citește și
summer well
30 de artiști români și străini fac spectacol la Summer Well 2023

Se pare că femeia a fost recent evacuată dintr-un hotel rezidențial din San Francisco și a ajuns să trăiască pe străzi. În încercarea de a-și ajuta fiica, Roya i-a oferit o locuință lui Kelly, atâta timp cât aceasta își lua în mod constant medicamentele prescrise, scrie Mirror

Ancheta privind moartea ei a fost preluată de unitatea de omucideri a Departamentului de Poliție din San Francisco.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult