Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Declarație halucinantă a bătrânului din București care și-a ucis angajata gravidă cu drujba

Your browser doesn't support HTML5 video.

Durere fără margini în familia vânzătoarei gravide ucise în Capitală de șeful ei, cu 50 de ani mai în vârstă.  

Luni dimineață, mama și mătușa tinerei au ajuns la Institutul de Medicină Legală din București ca să ridice trupul Ioanei.

Cea care o va recunoaște pe tânăra ucisă de șeful ei este mătușa acesteia, apoi trupul victimei va fi ridicat de la IML și va fi depus într-o biserică din Sectorul 3 până marți, când va avea loc înmormântarea.

Fata va fi înmormântată lângă bunicii ei, într-un cimitir din Glina, iar după aceea mama și mătușa vor merge să dea primele declarații la Serviciul Omoruri.

Ucigașul a spus că nu-i pare rău, iar adevăratul motiv al crimei îl va ști doar el și tânăra moartă

Duminică, principalul suspect în cazul acestei crime, șeful tinerei, Paul Bușe, a mers la spital ca să i se recolteze probe ADN. Polițiștii și procurorii vor să afle dacă bebelușul fetei ucise era al acestuia.

Citește și
crima
Crimă șocantă în Capitală. Angajata unui magazin, care era însărcinată, a fost înjunghiată de tatăl patroanei

Până acum, bărbatul a făcut o singură declarație, în momentul în care s-a predat la Secția 12 de Poliție, chiar în ziua în care a ucis-o. Atunci a spus că a omorât-o pentru că fura din gestiune.

La următoarele audieri, a refuzat să mai facă alte declarații, a spus doar că nu-i pare rău, iar motivul adevărat al crimei îl va ști doar el și tânăra ucisă.

Potrivit procurorilor, fata de 23 de ani a fost ucisă în 9 minute. Moartea a fost una violentă, a transmis oficial Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Într-un atac de furie, bărbatul a lovit-o de mai multe ori cu cuțitul în zone vitale. Cel mai șocant este că lângă trupul fetei a fost găsită și o drujbă.

Potrivit rudelor, tânăra i-ar fi povestit în trecut soacrei sale că a fost abuzată de șeful ei care a invitat-o la o cafea, în garsoniera lui. Pentru că era însărcinată în momentul în care a murit, vor fi recoltate și probe ADN ale bebelușui nenăscut - pentru stabilirea paternității.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult