Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Decizia Poliției Române după moartea omului de afaceri din Sibiu, bătut crunt de trei bărbați. Suspecții sunt de negăsit

Șeful Poliției Române a dispus ca o echipă de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale să se deplaseze în județul Sibiu, pentru a acorda sprijin de specialitate în cadrul anchetei, în cazul omului de afaceri jefuit în propria casă.  

„Din dispoziţia Inspectorului General al Poliţiei Române, o echipă de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R. s-a deplasat în judeţul Sibiu, pentru a acorda sprijin de specialitate, în cadrul anchetei. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi aplicării măsurilor legale”, a transmis, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Adrian Kreiner, omul de afaceri atacat de trei indivizi mascați în propria casă, a murit, marți seară, la spital.

Decesul a fost confirmat pe Facebook de logodnica bărbatului.

Indivizii au intrat peste el în casă și l-au lovit până când i-a cedat inima, iar pe fiica lui au amenințat-o cu un pistol.

Citește și
om de afaceri jefuit
Omul de afaceri din Sibiu care a fost bătut crunt de 3 bărbați a murit. Indivizii care l-au jefuit, în continuare de negăsit

Poliția nu a reușit să dea de urma suspecților deși, în vila victimei, aceștia au fost filmați peste o jumătate de oră din mai multe unghiuri.

Jaful pare să fi fost atent plănuit și, marți, a apărut și ipoteza unei răzbunări în stil mafiot.

Bărbații care i-au spart locuința sunt în continuare de negăsit.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult