Modifica setarile cookie
Toate categoriile

De unde provenea puiul de leu găsit în portbagaj, la Timişoara. A fost luat pe 1.000 de lei şi palincă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz uluitor la Timişoara, unde agenţii de poliţie au descoperit doi bărbaţi  care încercau să vândă un pui de leu, ţinut în portbagajul unei maşini.

Cei doi bărbaţi au fost prinşi de poliţiştii din Timişoara în timp ce încercau să vândă un pui de leu, în apropierea unui ştrand. Animalul, în vârstă de numai o lună, era deshidratat şi a fost dus la ZOO  în Timişoara, unde şi-a revenit. Cei doi indivizi au fost amendaţi, mai ales că nu aveau un document de provenienţă al animalului.

Ei au susţinut că luaseră puiul de la grădina zoologică din Suceava, însă adevărul pare să fie cu totul altul.

Monitorul de Suceava scrie că animalul provenea de fapt de la Colţul Zoologic de la Ilişeşti, proprietatea unui om de afaceri local. Poliţiştii, Garda de Mediu şi DSV au descins aici iar proprietarul nu a negat că puiul este din grădina sa zoologică privată, dar a spus că îl împrumutase pentru o şedinţă foto unei menajerii de animale din Timişoara.

Ar fi primit pentru a împtrumuta 4 zile animalul suma de 1.000 de lei şi o sticlă de palincă, scrie Monitorul de Suceava. Omul de afaceri a fost amendat cu 2.000 de lei, deoarece legea prevede că despărţirea puilor de mamă până la vârsta de minimum opt săptămâni de viaţă este interzisă.

Citește și
cusca, leu, crimeea, atac,
Pățania unei femei care a intrat în cușca unui leu pentru a face poze cu animalul

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult