Modifica setarile cookie
Toate categoriile

De ce boală suferea Silvio Berlusconi. Fostul premier al Italiei a murit la 86 de ani

Silvio Berlusconi a murit la 86 de ani. În urmă cu câteva luni, fostul premier al Italiei, care avea mai multe probleme de sănătate, a fost diagnosticat cu leucemie.  

Fostul prim-ministru italian Silvio Berlusconi a fost diagnosticat cu leucemie în luna aprilie a acestui an. Două luni mai târziu, pe 12 iunie, el a decedat la spitalul San Raffaele din Milano, unde era internat de vinerea trecută.

După aproape o lună și jumătate petrecută în spital, în luna mai, fostul premier italian, Silvio Berlusconi, a fost externat.

La plecare, politicianul le-a făcut cu mâna jurnaliștilor din mașină, dar nu s-a oprit la declarații. Fostul şef al guvernului de la Roma a fost dus la vila sa de lângă Milano, pentru a-și continua tratamentul acasă.

În vârstă de 86 de ani, Berlusconi a fost spitalizat, inițial, pentru a-și trata o infecție pulmonară. Ulterior, medicii au dezvăluit că el suferă de ceva timp de leucemie cronică.

Ce spunea mediul lui Berlusconi despre boala lui

Doctorul Alberto Zangrillo, medicul curant al lui Silvio Berlusconi, a recunoscut, că fostul premier italian suferea de "o patologie gravă".

Berlusconi a trecut prin spitalizări succesive

Berlusconi a mai fost internat la spitalul San Raffaele în mai multe rânduri pentru ceea ce au fost descrise drept "controale medicale", dar starea lui nu a fost considerată îngrijorătoare. De-a lungul anilor, Berlusconi a trecut prin spitalizări succesive, una dintre cele mai recente, în ianuarie 2022, pentru o infecţie urinară, transmite agenția EFE.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult