Modifica setarile cookie
Toate categoriile

De ce au întârziat o oră și jumătate polițiștii la o moarte suspectă, în Botoșani. Date uimitoare din ancheta disciplinară

Your browser doesn't support HTML5 video.

Apar date noi în ancheta internă demarată la IPJ Botoșani din cauza unor polițiști care ar fi întârziat mai bine de o oră și jumătate la un apel pentru o moarte suspectă.

Ancheta internă a IPJ Botoșani a constatat abateri privind îndeplinirea atribuțiilor de serviciu în cazul agenților care ar fi trebuit să ajungă la intervenție.

Era vorba despre un apel făcut de un medic de la Serviciul de Ambulanță Botoșani, care a cerut intervenția poliției în comuna Hlipiceni, la o femeie moartă în timp ce se afla la priveghiul unei rude. Prin urmare, șase polițiști ai Secției 3 de poliție rurală Botoșani, cinci subordonați și superiorul direct, sunt vizați de o cercetare disciplinară.

Polițiștii sunt cercetați pentru abuz în serviciu și riscă sancțiuni, de la mustrare scrisă, la destituirea din poliție.

Surse din anchetă spun că au întârziat la intervenție pentru că apelul a venit în preajma schimbării de tură a polițiștilor, în jur de ora 19.00, și prin urmare o echipă ar fi așteptat să preia cealaltă cazul.

Citește și
Politie Coreea de Sud
Doi ofiţeri de poliţie au fost înjunghiaţi în faţa unui complex prezidenţial din Coreea de Sud

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult