Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Darurile lui Moș Niculae îi bucură deopotrivă pe cei mici și cei mari. ”Am venit la cumpărături pe ultima sută de metri”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cei care au rămas în urmă cu cadourile de Moș Nicolae au profitat duminică din plin. Pe ultima sută de metri au venit la cumpărături și nu s-au lăsat până nu au găsit cadoul perfect pentru copii, familie sau persoana iubită.

Accesoriile, jucăriile, parfumurile și dulciurile au fost printre preferate. Nu au fost lăsați în urmă nici cei care își sărbătoresc luni ziua de nume.

În centrele comerciale din Timișoara, ajutoarele Moșului căutau de zor cadoul potrivit.

”Femeie: Am venit la cumpărături pe ultima sută de metri, vine Moș Nicolae și facem aprovizionarea. Reporter: Ați venit cu cel mic ca să mergeți la sigur? Femeie: Da, cel mai bine știe ce-și dorește”.

Cum oferta este mare, deciziile sunt greu de luat.

Citește și
sfantul nicolae
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Nicolae de la noi și din lume

”Femeie: Te-ai hotărât? Fetiță: Asta și asta! Femeie: Aia și aia?! Deci vrei 2 anul acesta? Fetiță: Da!”.

”Reporter: Îl aștepți pe Moș Nicolae? Copil: Da! Reporter: Ce-ți dorești? Copil: Cadouri. O mașinuță”.

Nuielușa a fost și ea luată în calcul, indiferent dacă destinatarii au fost cuminți ori neascultători.

”Reporter: Pentru cine ați cumpărat nuielușă? Femeie: Pentru nepoțelul meu. Reporter: A fost rău anul acesta sau de ce? Femeie: Nu! Este un simbol de Moș Nicolae și pentru asta l-am cumpărat”.

Și în Capitală, magazinele au fost pline. 

Peste 800.000 de români își sărbătoresc ziua numelui 

Bunic: ”O lăsăm pe ea să aleagă, are un card, se încadrează într-o anumită sumă și de acolo își ia ce vrea. Începând de la parfumuri, blugi, nu prea știm noi. Noi suntem doar cu cardul”.

Cadourile sunt primite cu aceeași bucurie la orice vârstă.

”- Pentru familie și simbolice și parfumuri. - Asta este cadoul pentru tine? - Da și pentru mama, bunica, pentru toată lumea. Amândoi am ales. Nu am avut timp să venim la cumpărături până acum. Weekend-ul ne permite să avem timp liber”.

”- Are cine să vă facă cadouri sau vă faceți singure? - Ne facem singure, și părinții. - Ce v-ați luat pentru Moș Nicolae? - Deocamdată nimic. Ceva semnificativ, cât să aducă spiritul Crăciunului, accesorii, haine”.

Nu au fost uitați nici sărbătoriții de luni, cei care poartă numele Sfântului Nicolae. Peste 800.000 de oameni care se numesc Nicoleta, Nicușor sau Nicu vor fi în centrul atenției.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult