Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Curtea Palatului Mogoșoaia, animată de jocuri de lumini și muzică: "Foarte fain"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Grădina Palatului Mogoșoaia s-a transformat, pentru două zile, într-un impresionant joc de lumini și muzică. Fall în Love Festival și-a deschis sâmbătă porțile, iar trupe și DJ-i cunoscuți au urcat pe scenă, totul spre bucuria publicului.

Evenimentul se află abia la prima ediție, însă cei prezenți spun că este o gură de aer proaspăt pentru București.

Cu sufletul la gură, publicul a aşteptat ca pe scenă să urce celebra trupa britanică Underworld. Cunoscută pentru coloana sonoră a filmului Trainspotting, muzica lor a fost primită cu entuziasm de petrecăreţi.

Pentru că se află abia la prima ediţie, mulţi au venit din curiozitate. Iar atmosfera de festival i-a prins imediat în vrajă.

Reporter: "Aţi venit special pentru vreun artist?" Participant: "Nu, am venit pentru distracţie."

Citește și
roman polanski
Filmul lui Roman Polanski, apreciat de criticii de film la Festivalul de la Veneția

Participantă: "Foarte fain. Ştiu că e prima ediţie, dar a ieşit foarte mişto. E faină întotdeauna atmosfera de festival. Oamenii şi toată atmosfera, ce se întâmplă."

Pe cele trei scene amplasate vor urca peste 40 de artişti români, dar şi din străinătate. Iar pentru că locaţia se afla la aproape 15 kilometri de Bucureşti, organizatorii le-au oferit participanţilor transport gratuit.

Bianca Damian, organizator: "Avem o serie de surprize, că am încercat să amenajăm spaţiul să fie cât mai colorat şi mai frumos şi mai Instagramabil, pentru a face cât mai multe poze participanţii. Ne dorim să creştem şi să fim din ce în ce mai buni şi mai mari, la fel ca toate evenimentele, ne dorim şi noi acest lucru. Speram că o să fie pe placul oamenilor."

Seria concertelor continua şi duminică, iar pe scenă va urca Liam Gallagher, fostul solist al trupei Oasis, dar şi cântăreaţă de origine olandeză, Kovacs.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult