Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cursă de taxi cu final tragic, după o depășire periculoasă: "Mamă, dar a avut 150 la oră!"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cursă cu final tragic pentru un bărbat de 39 de ani din Ploieşti, pasager într-un taxi.

Bărbatul, aflat pe bancheta din faţă, şi-a pierdut viaţa, după ce şoferul a derapat, a distrus alte două maşini parcate şi maşina s-a răsturnat. Accidentul s-a petrecut la miezul nopţii în cartierul Vest din Ploieşti. Taximetristul în vârstă de 32 de ani a scăpat - surprinzător, nevătămat.

Era aproape de miezul nopţii când martorii au sunat la 112 şi au cerut ajutorul echipajelor de urgenţă. Un taxi izbise două maşini parcate. Martor: "Mama, dar a avut 150 la oră! Bă, nebunul, uite ce a făcut aicea. Ferească Dumnezeu! Nu mai e gard de la bisecica până aici. a luat duba aia, s-a răsturnat de 6-7ori până aici".

Taximetristul nu a fost rănit, însă pasagerul său, un bărbat de 39 de ani cu care se cunoştea, nu a mai putut fi salvat de medici. Mădălin Ipatie, manager Ambulanta Prahova: "O victimă de aproximativ 40 de ani găsită decedata, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa"

Poliţiştii au constatat că şoferul a intrat în depăşire pe linia de tramvai, în zona unui refugiu, cu toate că semnele de circulaţie îi interziceau acest lucru.

Citește și
transplant
Un bărbat din Baia Mare a salvat şase vieţi. Unde a ajuns inima lui

Alina Persinariu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova: "Ar fi efectuat manevra de depăşire a unui alt autovehicul acroşând astfel bordura, pierzând controlul direcţiei de deplasare şi acroşând o autoutiliara care se afla parcată în afara părţii carosabile". Autoutilitara a fost proiectată într-o altă maşină, care a fost avariată în accident. Taximetristul avea permis de conducere de 11 ani. Bărbatul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan şi nu era nici drogat, spun poliţiştii care l-au testat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult