Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum şi-au petrecut românii vacanța de Rusalii pe litoral. Tarifele, chiar și cu 60% mai mici decât în plin sezon estival

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pe litoral a fost furtună în larg, în weekend-ul care tocmai s-a incheiat, iar valurile nervoase care s-au spart de mal au dat fiori.

Chiar și așa, oamenii au cotropit duminică plajele și terasele. Iar luni, în ultima zi a vacanței de Rusalii, vremea a fost bună și soarele generos.

La mare este vreme frumoasă cu temperaturi ce nu depășesc 25 de grade Celsius și cu o apă perfectă pentru o baie răcoroasă. Așa că nu e de mirare că mulți dintre turiștii care au venit acum pe litoral și-au prelungit vacanța. Cei mai mulți dintre ei sunt părinți cu copii. Au profitat de faptul că greva profesorilor continuă și mai ales de prețurile mici de la cazare.

În această perioadă, tarifele sunt chiar și cu 60 de procente mai mici decât în plin sezon estival. O cameră la un hotel de 3 stele în Mamaia se închiriază cu 99 de lei pe noapte.

De altfel, în această perioadă, la mare se derulează și programul ”Litoralul pentru toti”, unde un sejur de 7 nopți costă între 300 și 600 de lei de persoană, în funcție de hotelul ales.

Citește și
mamaia
Mamaia, cea mai căutată stațiune de pe litoralul românesc. Cât costă o noapte de cazare. Prețurile practicate în Bulgaria

Operatorii din turism spun, pe baza revervărilor, că în această perioadă își petrec vacanța în stațiunile de la mare 35.000 de turisti. Cea mai aglomerată stațiune este Mamaia, urmată de cele două Eforii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult