Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum și-a înscenat răpirea un tânăr din București. I-a cerut mamei sale 1.500 euro în schimbul eliberării VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doi bărbaţi din București, de 35 de ani, au fost încătuşaţi după ce unul dintre ei şi-a înscenat răpirea ca să-şi oblige mama să-i dea 1500 de euro.

Biata femeie a primit şi o înregistrare video în care fiul ei apărea legat de presupusul răpitor. Speriată, a sunat la 112. Toată poliţia sectorului 5, plus agenţi de la operaţiuni speciale au intrat în alertă.

Individul care a pus în scena falsa răpire şi şi-a speriat mama, avea o datorie la proprietarul locuinţei unde stătea cu chirie. Se împrumutase de la acesta de 2000 de lei după ce l-a mințit că i-ar fi murit tatăl și nu are cu ce să îl înmormânteze. Doar că a băut toți banii de Revelion cu prietenii şi apoi, ca să nu rămână pe străzi, s-a gândit să îşi oblige mama să-i plătească datoriile. Ştia că femeia tocmai încasase pensia. Unul dintre prietenii săi s-a făcut că îl sechestrează.

Bogdan Ghebaur, Poliția Capitalei: „Mama lui a sesizat poliţiştii şi le-a pus acestora la îndemâna toate informaţiile pe care le avea. Cazul a fost preluat de Serviciul de investigaţii criminale sector 5 şi au fost alocate resurse importante pentru a preveni o tragedie. Cazul a fost preluat şi documentat ca şi când ar fi fost un caz real."

Când a văzut că nu primeşte banii, „fiul risipitor” a intrat la bănuieli, iar în momentul în care poliţiştii se pregăteau să-i spargă uşa a sunat chiar el la 112 ca să anunţe că a scăpat. Luat la întrebări, s-a dat de gol.

Citește și
Volodimir Vakulenko
Cadavrul unui scriitor ucrainean, care a fost răpit în timpul ocupației ruse, a fost găsit în groapa comună din Izium

A fost reţinut, la fel şi complicele său. Judecătorii vor decide dacă îi trimit sau nu după gratii. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, riscă până la 7 ani de închisoare pentru şantaj.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult