Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum s-a produs tragedia de pe o șosea din Brăila. 72 de persoane, cetățeni moldoveni, implicate în accident | VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Drumul spre Bulgaria, în vacanță, s-a sfârșit prost pentru 72 de pasageri, cetățeni moldoveni.

Autocarul lor a intrat, vineri spre sâmbătă noapte, într-o remorcă oprită pe șosea, în județul Brăila. 22 de persoane, printre care și o fetiță de 11 ani, au ajuns la spital.

Accidentul s-a produs la scurt timp după miezul nopții, pe Drumul Național 21, în județul Brăila, între localitățile Bărăganu și Însurăței.

Autocarul, cu 72 de persoane la bord, din Republica Moldova, a lovit semiremorca oprită pe șosea și semnalizată corespunzător, potrivit polițiștilor.

La fața locului au fost trimise 18 ambulanțe și mai multe mașini de pompieri. 22 de pasageri, inclusiv o fetiță de 11 ani, din autocar, au fost duși la spitalele din Brăila și Ialomița. Unii au suferit leziuni cranio-cerebrale, alții, răni și fracturi.

Citește și
smurd
Carambol între șase autoturisme pe DN 7C, în Argeș. Trei persoane, rănite

Dr. Dragoș Voicu, director medical al Spitalului de Urgență Brăila: „După o oră au început să vină accidentații. Trei au fost trimiși la neurochirurgie. La ortopedie, la noi, au rămas internați cinci pacienți, cu fracturi de membre. A fost și un copil internat la chirurgie infantilă”.

Șoferul, un bărbat de 47 de ani, cetățean bulgar, a fost testat cu aparatul etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative. Pasagerii, care au scăpat nevătămați, și-au continuat drumul spre Bulgaria, cu alt autocar.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult