Modifica setarile cookie
Toate categoriile

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs accidentul cu 3 morți din Sibiu. Un TIR a strivit o mașină după ce i-a explodat un pneu

Your browser doesn't support HTML5 video.

S-au derulat scene înfiorătoare pe centura orașului Avrig, în județul Sibiu. Trei bărbaţi și-au pierdut viața, după ce, din primele informații, roata unui camion de mare tonaj ar fi explodat, pe un pod aflat peste calea ferată.

Colosul a izbit violent o mașină, care venea din sens opus, apoi s-a prăbușit peste viaduct, de la 15 metri înălțime. 

Acestea sunt primele imagini de la locul tragediei. Autoritățile au declanșat codul roșu de intervenție. Echipaje de Poliție, ISU şi SMURD au ajuns acolo în scurt timp.

Violenta cu care s-a petrecut totul a făcut ca șoferul camionului şi cei doi bărbați din autoturism să nu aibă nici o șansă. Șoferul TIR-ului avea 68 de ani iar cei din mașina făcută zob, 39 și 42 de ani.

Potrivit anchetatorilor, accidentul s-a produs după ce un pneu ar fi explodat, iar TIR-ul a ajuns pe contrasens, unde a strivit mașina care venea din sens opus, după ce s-a urcat pe ea.

Citește și
acc sibiu
Un tânăr de 19 ani a murit după o depășire neregulamentară, pe centura orașului Avrig. FOTO

Colosul a rupt apoi balustrada viaductului și s-a prăbușit, aproape de terasamentul căii ferate. Circulația autoturismelor în zonă a fost restricționată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult