Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum s-a produs carambolul de pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, soldat cu un mort și patru răniți | ANIMAȚIE GRAFICĂ

Your browser doesn't support HTML5 video.

Accident înfiorător, joi dimineaţă, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Şapte maşini s-au izbit aproape de intrarea în Capitală, după ce şoferul unei dubiţe nu a păstrat distanţa şi a intrat cu viteză în coloana care încetinise în faţa lui.

În urma impactului, bărbatul a murit pe loc. Rănită grav, soţia lui, care se afla pe scaunul din dreapta, a fost transportată la Spitalul Universitar, cu elicopterul. Alte patru persoane, printre care şi un copil, au fost ranite.

Șoferul unei dube nu ar fi păstrat distanța regulamentară

Accidentul s-a produs la kilometrul 17 al autostrăzii, pe sensul de intrare în Capitală. Potrivit anchetatorilor, şoferul unei dubiţe cu marfă nu ar fi păstrat distanţa regulamentară şi nu a observat la timp că în faţa lui, şoseaua s-a aglomerat.

Bărbatul de 54 de ani nu a apucat să pună frână şi a intrat cu viteză într-o autoutilitară pe care a împins-o în afara şoselei. În urma impactului, şoferul a murit pe loc, dar maşina a continuat să ruleze provocând un carambol în care au fost implicate patru autoturisme şi un TIR. 12 persoane se aflau în mașini.

Citește și
SUA: O furtună de praf a provocat un carambol în care au fost implicate 21 de vehicule. Șase oameni au murit | VIDEO
SUA: O furtună de praf a provocat un carambol în care au fost implicate 21 de vehicule. Șase oameni au murit | VIDEO

În total, cinci persoane au fost transportate la spital. Dintre acestea, o femeie se află în stare mai gravă, iar un bărbat, conducătorul unei autoutilitare implicate în accident, a murit pe loc.  

În urma ciocnirii în lanț, bucăţi din mașini au ajuns la zeci de metri distanţă

Anne Marie Ciolcă, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov: „Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor care se impun”.

Șase ambulanțe, trimise de urgență la fața locului

Șase ambulanţe au fost trimise de urgenţă la faţa locului, dar şi un elicopter. Printre răniţii transportaţi la spital se află și un copil. Circulaţia a fost blocată la kilometrul 17 în dreptul localităţii Ciorogârla cel puţin o oră şi jumătate. Maşinile care veneau pe autostrada A1 au fost deviate pe la kilometrul 23, în zona localităţii Bolintin Deal.

Șoferul care a murit se afla în maşină împreună cu soţia, care a fost grav rănită şi transportată cu elicopterul la Spitalul Universitar. Cei doi erau din Caraş Severin, iar mașina lor transporta mezeluri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult